Sunday 21 August 2011

Prajitura cu piersici

Ingrediente

2 oua
150 gr zahar tos + 1 pliculet zahar vanilat
300 gr faina + 1 pliculet praf de copt
125 ml ulei
1 pahar mic de iaurt
fructe



  • Mod de preparare

    Faina si praful de copt se pun intr-un castron si se amesteca. Separat, se amesteca restul ingredientelor. Se adauga faina si se amesteca cu grija sa nu ramana cocoloase. Aluatul se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, se adauga fructele si se da totul la cuptorul incins la 180 de grade C pentru circa 30 de minute.







  • Mod de servire

    Se pune zahar pudra si se serveste ca atare sau langa o ceasca de cafea.


     Reteta preluata de pe culinar.ro
     http://www.culinar.ro/retete/dulciuri/prajituri/prajitura-cu-piersici/42/2/15721/





  • No comments:

    Post a Comment