Wednesday 21 September 2011

Spaghete Carbonara


Ingrediente:

4 catei usturoi
1-2 linguri ulei
6 felii de sunca cu grasime , taiate bucatele
5-6 linguri vin alb
4 oua
3/4 parmezan ras
3/4 cascaval ras
piper negru macinat
1/4 ceasca patrunjel verde tocat
500 g spaghete fierte

 Mod de preparare: 

Se curata cateii de usturoi, se taie in doua si se prajesc in uleiul incins, amestecand intruna pana ce se rumenesc. Se adauga bucatelele de sunca si se prajesc la foc potrivit, pana ce devin crocante. Se sting cu vin si se mai lasa sa fiarba circa un minut. Se bat ouale cu telul si se incorporeaza cascavalul taiat fasii, cascavalul ras, patrunjelul si piperul macinat. Se pun spaghetele calde intr-un castron, se adauga sunca si sosul de vin si se amesteca bine. La sfarsit se incorporeaza si amestecul de oua si cascaval si se servesc imediat, presarate - eventual - cu putin parmezan sau cascaval ras

No comments:

Post a Comment