700 g carne de pui, 400 g cartofi, 4-5 morcovi mai mari, 2 radacini patrunjel, 2 cepe, o radacina telina, un borcan de mazare, 300 g castraveti murati, 100 g gogosari in otet, 500 ml maioneza, sare, piper, delikat
Mod de preparare:
Legumele fierte: cartofii, morcovii, telina, patrunjelul se fierb si se taie marunt dupa ce se racesc. Castravetii si gogosarii se taie marunt dupa ce se scurg bine.Mazarea, daca e din cutie, o fierbi 5 minute; daca e congelata, se fierbe pana se inmoaie. Se scurge bine de surplusul de apa,de la fiert,sau din conserva.
Se amesteca bine salata cu trei sferturi din maioneza si o lingura de mustar.
Se aseza ingredientele pe un platou, sefiniseaza cu o spatula, adaugand la suprafata salatei, restul de maioneza ramas, si se decoreaza cu fasii de gogosari si /sau castravete,masline etc.
Pofta Buna!
No comments:
Post a Comment