Monday 20 February 2012

Prajitura Inimioare dulci

Ingrediente:

200 g faina
100 g unt
90 g zahar pudra
2 galbenusuri
1 kg mere
100 g biscuiti
scortisoara
nuca de cocos
ciocolata
cacao

Mod de preparare:

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase, adaugi untul treptat, apoi faina "in ploaie" si framanti un aluat potrivit cu care imbraci fundul si peretii unei tave tapetata cu folie speciala pentru copt.
Merele se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu putin zahar  si scortisoara. Acestea se pun peste aluat.  Este indicat ca inainte de a se pune merele rare peste aluat sa se puna gris. Deasupra merelor se pun biscuiti dati pe razatoarea mica.  Peste biscuiti se pune nuca de cocos.
Tava se pune la copt la foc potrivit timp de 20-30 minute. Dupa ce s-a copt prajitura se orneaza cu ciocolata topita sau cacao, realizand cu ajutorul unei forme speciale inimioare.

Pofta buna!






No comments:

Post a Comment