Ingrediente:
100g unt
200 g zahar pudra
220 g faina
un pliculet praf de copt
3 oua
1/2 l lapte
40 g cacao
Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga ouale, amestecand dupa fiecare. Se adauga faina, sarea, praful de copt, se amesteca usor si se toarna laptele. Intr-o forma de copt se adauga 3/4 din cantitatea de aluat, in cealalta ramasa se pune cacaua. Apoi se toarna exact pe mijlocul compozitiei albe din tava. Se coace timp de 30 de minute.
Ceva e gresit in reteta asta.
ReplyDeleteIese prea lichida; am lasat-o la cuptor 90 de minute la 170 de grade si a iesit cleioasa, nu s-a copt cum ar fi trebuit.
Poate e gresita cu 0,5 litri de lapte !
Nu stiu, dar pare mult lapte pentru 220 gr. De faina !
Cineva poate sa-mi spuna care e problema ?
Email: nicolae_gherghel@yahoo.com
Ceva e gresit in reteta asta.
ReplyDeleteIese prea lichida; am lasat-o la cuptor 90 de minute la 170 de grade si a iesit cleioasa, nu s-a copt cum ar fi trebuit.
Poate e gresita cu 0,5 litri de lapte !
Nu stiu, dar pare mult lapte pentru 220 gr. De faina !
Cineva poate sa-mi spuna care e problema ?
Email: nicolae_gherghel@yahoo.com