Monday 13 February 2012

Chec marmorat

Ingrediente:

100g unt
200 g zahar pudra
220 g faina
un pliculet praf de copt
3 oua
1/2 l lapte
40 g cacao

Mod de preparare:

Intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi  se adauga ouale, amestecand dupa fiecare. Se adauga faina, sarea, praful de copt, se amesteca usor si se toarna laptele. Intr-o forma de copt se adauga 3/4  din cantitatea de aluat, in cealalta ramasa se pune cacaua. Apoi se toarna exact pe mijlocul compozitiei albe din tava. Se coace timp de 30 de minute.



2 comments:

  1. Ceva e gresit in reteta asta.
    Iese prea lichida; am lasat-o la cuptor 90 de minute la 170 de grade si a iesit cleioasa, nu s-a copt cum ar fi trebuit.
    Poate e gresita cu 0,5 litri de lapte !
    Nu stiu, dar pare mult lapte pentru 220 gr. De faina !
    Cineva poate sa-mi spuna care e problema ?
    Email: nicolae_gherghel@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Ceva e gresit in reteta asta.
    Iese prea lichida; am lasat-o la cuptor 90 de minute la 170 de grade si a iesit cleioasa, nu s-a copt cum ar fi trebuit.
    Poate e gresita cu 0,5 litri de lapte !
    Nu stiu, dar pare mult lapte pentru 220 gr. De faina !
    Cineva poate sa-mi spuna care e problema ?
    Email: nicolae_gherghel@yahoo.com

    ReplyDelete