Ingrediente:
un kg cirese
1 pahar apa sau vin rosu
150 g zahar
un kg cirese
1 pahar apa sau vin rosu
150 g zahar
1 plic zahar vanilat
un praf sare
Mod de preparare:
Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul, putina sare, zaharul vanilat. Cand incepe sa se lege siropul, se adauga ciresele si se lasa la fiert pe foc mic.
Mod de servire:
Se serveste dupa ce s-a racit sau se poate pune in borcane.
Reteta preluata de pe Culinar.ro
http://www.culinar.ro/retete/conserve-de-fructe/compoturi/compot-de-cirese/157/20/16903/
un praf sare
Mod de preparare:
Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul, putina sare, zaharul vanilat. Cand incepe sa se lege siropul, se adauga ciresele si se lasa la fiert pe foc mic.
Mod de servire:
Se serveste dupa ce s-a racit sau se poate pune in borcane.
Reteta preluata de pe Culinar.ro
http://www.culinar.ro/retete/conserve-de-fructe/compoturi/compot-de-cirese/157/20/16903/
No comments:
Post a Comment