Antreu italian cunoscut inca din secolul al XV-lea, bruscheta s-a impus si la noi, pentru ca se face repede, e gustoasa si o putem prepara in mai multe variante.
Bruschete cu rosii
INGREDIENTE
8 felii de paine de casa
3 rosii
4 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
sare
piper
rozmarin uscat
MOD DE PREPARARE
Rosiile se cufunda 2 secunde in apa clocotita, apoi se pun in apa rece si se scot rapid. Se curata de coaja si de seminte, iar pulpa se taie cuburi cat mai mici.
Se prajesc feliile de paine astfel incat sa devina crocante. Apoi se sterg bine cu o jumatate de catel de usturoi si se picura ulei de masline.
Cu o lingurita se aseaza rosiile deasupra feliei de paine prajita, se presara sare si piper si se adauga rozmarin dupa gust.
Portii 4
Preparare 15 minute
Libertatea pentru femei RETETE nr 4
No comments:
Post a Comment